Weboldal címe
Weboldal alcíme
 RÓLUNK
Példa alcím

Férj és feleség vagyunk...

csakúgy, mint hamarosan Ti is. Szeretjük a rendhagyó, bohém dolgokat, a természet adta szabadságot, a vidám, tartalmas együtt ünnepléseket. A Bohém Szerelem projektünk is ezeket az értékeket képviseli.

Néhány éve kezdődött minden...

amikor örök hűséget fogadtunk egymásnak egy gyönyörű szerdai délutánon. Egy dologban biztosak voltunk, amikor szerveztük az esküvőnket, hogy nem passzol hozzánk a klasszikus habos-babos, székszoknyás stílus egy étteremben. Szabadabb, lazább, de stílusos nagy napot képzeltünk el, ahol igazán önmagunk lehetünk és az a nap valóban rólunk szól. Csak bíztatni tudunk azóta is minden házasulandót, hogy merjenek kilépni a megszokott keretek közül, nem fogják megbánni!  Küldetésünknek érezzük, hogy jelen legyünk az ilyen, igazán fontos momentumoknál.

Hogyan dolgozunk mi?

A szakmai hátteret és a személyes jelenlétet Csabi biztosítja. Bár a videókészítés már évek óta az élete jelentős részét képezi, az esküvői berkekben néhány éve kezdett el tevékenykedni. Az első két évben csapatban működött együtt más szolgáltatókkal, a 2018-as szezonnal pedig megkezdte az önálló munkát. Jó kedélyéről, precizitásáról és szuper barátságos természetéről ismert. A videó szerkesztése, az utómunka igazi csapatmunka. Zsófi a kreatívitását és női látásmódját adja a végeredményhez. Finomít, kritizál, tökéletesít. Ez a folyamat leghosszadalmasabb része, hiszen a videó csak akkor kerülhet átadásra, ha mindketten elégedettek vagyunk az eredménnyel.